4seizoenenlogoRudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud heeft ruime ervaring met het verrichten van werkzaamheden in de traditioneel mindere periode qua weersomstandigheden. Dit geeft meer continuïteit voor onze onderneming en medewerkers maar ook naar onze klanten en relaties. Zo heeft iemand in de zomer, wanneer de zon hoog aan de hemel staat, geen last van een steiger in de tuin en heeft een opzichter een meer vlakke lijn in de werkzaamheden gedurende het jaar.

Daarnaast wordt nieuwe instroom van medewerkers niet ontmoedigd door de winter WW. Door een goede planning, bruikbaar materieel, geschikte producten en consequente metingen kunnen we een kwalitatief goed product bieden.

Mede door de ruime ervaring van Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud hebben we in seizoen 2010 – 2011 meegedaan aan een landelijke pilot waarbij gemeente ervaring op konden doen met het 4 seizoenen onderhoud. Wij hebben deze pilot uitgevoerd met de Gemeente Arnhem. De pilot werd landelijk met 6 gemeenten en onderhoudsbedrijven uitgevoerd.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Subsidie energiebesparing eigen huis binnen enkele weken op

12 april 2017 Naar verwachting is de subsidie energiebesparing voor eigenaar-bewoners binnen nu en vier weken op. Eigenaar-bewoners kunnen nog wel e

Lees meer...
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis is populair onder woning-eigenaren

31 maart 2017: Op dit moment is er 38 miljoen euro in aanvraag. Tot en met 31 december 2018 is er in totaal 60 miljoen euro beschikbaar. Er is tot n

Lees meer...