Rudie Jansen Schilders in Ulft behoort tot de grotere schildersbedrijven in de regio. Met ca. 60 werknemers voeren we werkzaamheden uit in zowel onderhoud als nieuwbouw. Onze klantenkring bestaat uit onder andere bedrijven, aannemers, particulieren, beleggers en overheidsinstanties.

kantoorOns bedrijf kent een vrij platte organisatiestructuur. De directie is tevens eigenaar en erg betrokken bij het werk. De directie wordt verder ondersteund door de calculatie, administratie en voormannen op de bouwplaats. Door deze platte structuur, brede vakkennis en ruime ervaring kunnen wij flexibel en doelgericht optreden in vrijwel elke situatie. Daarnaast hebben wij in ruime hoeveelheid steigermateriaal en hoogwerkers in eigen beheer, waardoor snel op nieuwe situaties kan worden ingespeeld.

Totaalonderhoud
Het werk van Rudie Jansen Schilders bestaat niet alleen uit traditioneel schilderwerk, zoals schilderen, behangen en glaszetten. We zijn een multifunctioneel bedrijf met specialisaties op een breed terrein. Zo is totaal onderhoud één van onze belangrijkste disciplines. Totaalonderhoud is naast schilderwerk ook het repareren of vervangen van kozijnen, ramen en deuren of delen hiervan.

Energetische maatregelen
Naast het feit dat (te)veel energie gebruiken slecht is voor het milieu merkt iedereen dit ook direct in de portemonnee. Door het maken van een EPA berekening kunnen we snel in kaart brengen waar er energie verloren gaat. Door verschillende scenario's op te stellen kunnen we u laten zien welke maatregelen we kunnen toepassen om beperking van het energiegebruik te realiseren.   
 
Nieuwbouw en renovatie
Op het terrein van nieuwbouw en renovatie beschikken we over een afbouw- en afwerkingsteam welke is gespecialiseerd in renovatie en afwerking van woningen, winkel- of kantoorpanden etc. inclusief spack- spuitwerk, systeemplafonds, metal studwanden en vloeren. Het grote voordeel voor de opdrachtgever is dat hij tijdens de afbouw nog maar één aanspreekpunt heeft.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Subsidie energiebesparing eigen huis binnen enkele weken op

12 april 2017 Naar verwachting is de subsidie energiebesparing voor eigenaar-bewoners binnen nu en vier weken op. Eigenaar-bewoners kunnen nog wel e

Lees meer...
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis is populair onder woning-eigenaren

31 maart 2017: Op dit moment is er 38 miljoen euro in aanvraag. Tot en met 31 december 2018 is er in totaal 60 miljoen euro beschikbaar. Er is tot n

Lees meer...