Naast het continueren van de huidige werkzaamheden zullen we de kwaliteit nog verder willen borgen. Daarnaast verwachten we dat het totaalonderhoud en het resultaatgerichte onderhoud een verdere vlucht zal nemen.

logo vgoWij willen hier als onderneming graag een voortrekkers rol in spelen. Met enkele van onze opdrachtgevers draaien we momenteel al verschillende Resultaat Gerichte Onderhoudsplannen. Om dit volgens een duidelijke en gestroomlijnde procedure te laten voorlopen, hebben we begin 2013 ons VGO certificaat behaalt.

Daarnaast verwachten we dat er in de toekomst veel minder plaats is voor een traditioneel schildersbedrijf. Een slag die wij reeds jaren geleden hebben gemaakt door van traditioneel schildersbedrijf de ontwikkeling te maken naar een Totaalonderhoudsbedrijf is wat ons betreft een goede geweest.

De aanwas van nieuwe instromers baart ons echter zorgen. Wij zullen dan ook veel energie blijven steken in het opleiden van vakmensen. Kort gezegd willen we ons dus verder ontwikkelen als partner voor het totaalonderhoud door inzet van kennis, ervaring en vakmanschap.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Subsidie energiebesparing eigen huis binnen enkele weken op

12 april 2017 Naar verwachting is de subsidie energiebesparing voor eigenaar-bewoners binnen nu en vier weken op. Eigenaar-bewoners kunnen nog wel e

Lees meer...
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis is populair onder woning-eigenaren

31 maart 2017: Op dit moment is er 38 miljoen euro in aanvraag. Tot en met 31 december 2018 is er in totaal 60 miljoen euro beschikbaar. Er is tot n

Lees meer...