Opdrachtgevers hebben het druk. Druk met hun hoofdtaken, u kunt hierbij denken aan het verkopen of verhuren van woningen/kantoren, het bouwen van woningen en kantoren etc. De bouw is een complex geheel met veel verschillende disciplines en vaak ook veel verschillende aannemers en onderaannemers.

afbouwPlanning is in de bouw daarom zeer belangrijk, waarbij het nakomen van afspraken de basis vormt. Veel te vaak komt het nog voor dat bepaalde werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden omdat er ergens in de keten iets niet volgens planning klaar is. Het vloerenbedrijf kan niet smeren omdat er geen glas in zit, het glas kan er niet in omdat de voeger niet klaar is, de schilder kan niet schilderen omdat het spackplafond nog niet gespoten is.

Om dit probleem op te lossen heeft Rudie Jansen B.V., Rudie Jansen Afbouw in het leven geroepen. Met onze stukadoors/spackspuiters en de combinatie met de werkzaamheden van Rudie Jansen Glasservice en Rudie Jansen Schilders kunnen wij een groot deel van de organisatie overnemen.

Zo zal de stukadoor/spackspuiter niet afhankelijk zijn van een glaszetter en de schilder zal niet afhankelijk zijn van een stukadoor/spackspuiter. Alle werkzaamheden worden bij Rudie Jansen B.V. volgens afspraak gecoördineerd.

Uw voordelen:
• Geen onderhoud door onderaannemers die afhankelijk zijn van andere onderaannemers.
• U kunt uw aandacht schenken aan andere dingen.
• Kwaliteit zal verhogen doordat iedereen voor hetzelfde werkt.
• Door strakke planning, kortere bouwtijd.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...