Kwaliteit wordt het beste bepaald door de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Gelukkig mag Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud werkzaamheden uitvoeren voor een grote groep vaste opdrachtgevers die vervolgopdrachten verstrekken omdat ze zeer tevreden zijn.

Deze groep opdrachtgevers is heel breed en divers nl.:
• Overheid
• Beleggingmaatschappijen
• Verzekeringen
• Woningbouw coöperaties
• Particulieren
• Bedrijven
• Verenigingen van Eigenaren

Daarnaast is Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud erkend vakman. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid.

Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral: waaraan herkent u ze? Tot 1996 was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was. Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG reeds in 1995 de Erkennings-regeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. De deelnemende bedrijven worden 3-jaarlijks grondig geïnspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. 

logo afU herkent de erkende bedrijven aan het AF-logo. 
Maar bovenal herkent u ze aan hun vakmanschap en duidelijke spelregels.


logo vveRudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud BV heeft van Stichting Vereniging van Eigenaren Belang de exclusiviteit gekregen erkend te zijn als specialist voor groot onderhoud voor Verenigingen van Eigenaren.


Ervaring

Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud heeft reeds vele jaren ervaring met zowel Totaalonderhoud als prestatiegericht onderhoud oa. In de vorm van meerjarencontracten en onderhoudsabonnementen. Onder de naam www.hetonderhoudsabonnement.nl verzorgen wij onderhoud aan particuliere woningen en voor Verenigingen Van Eigenaren waarbij de opdrachtgever geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van zijn of haar woning.
 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...