onderhoudAls modern onderhoudsbedrijf houden wij ons niet meer alleen bezig met het schilderwerk van de woning. Naast het schilderwerk houden wij ons bezig met het complete onderhoud van het pand. Onze onderhoudsadviseurs kijken eventueel ook naar de kwaliteit en staat van houten onderdelen zoals de kozijnen, -ramen en deuren. Daarnaast wordt het overige gevelwerk bekeken zoals gevelmetselwerk of gevelbeplating. Ook kunnen wij het dak en goten betrekken bij het onderhoud.

Nadat er een deugdelijk advies is samengesteld wordt deze met u besproken. Vaak zijn er dan verschillende scenario's opgesteld waarbij u de keuze heeft welke het beste bij u past. Dit kan het scenario zijn dat op de korte termijn het voordeligst is of het scenario dat over een langere periode voordeliger is.

Het advies komt van ons. De keus is aan u.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...