balkons1Beschrijving project:

Aan de Hogendorplaan in Doetinchem zijn wij aan het renoveren met een 56 balkons. De balkons vertonen op verschillende plaatsen betonrot . De dekvloeren zijn niet waterdicht en op verschillende plaatsen kapot. Daarnaast lopen de dekvloeren niet goed af naar de afvoerputjes. De dekvloeren waren niet meer geschikt om hier een duurzame afwerking op aan te brengen.

Alle dekvloeren zijn/worden verwijderd. Defecte afvoerputjes worden vervangen waarna een nieuwe mortelvloer wordt aangebracht. De vloer wordt afgewerkt met een antislip coating ingestrooid met verfchips.

De gehele balkons worden worden afgeklopt en betonrot wordt herstel. Vervolgens worden de balkons voorzien van een coating. Naast het betonwerk worden ook de stalen hekwerken behandeld.

Voor informatie kunt u contact opnemen met, R.Jansen jr. 0315.683707

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...