Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw.

Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

open dag schildersvakopleiding 22 januari 2022

 

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent heeft voor schilderwerk, glaszetten en behangen.

Deze video is een eerste van in totaal vijf video's waarin Thomas en Lisa de strijd met elkaar aan gaan. Zo geven ze op een andere manier een kijkje in ons prachtige vak en komen jongeren te weten hoe divers onze sector eigenlijk is.

TCLVW1

 

Heb jij interesse in ons prachtige vak. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

0315-683707

 

 

 

SEEH VVE

03-03-2021

Goed nieuws: er is voor de subsidieregeling SEEH voldoende budget vrijgemaakt om de lopende aanvragen alsnog te honoreren én om de regeling in 2021 voort te zetten. VvE’s kunnen dus weer aanvragen indienen. Onderhoudstrajecten kunnen weer doorgaan.

Meer subsidie aangevraagd dan beschikbaar was

Veel VvE’s wisten in december de weg naar de Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) goed te vinden. Er waren zoveel aanvragen dat RVO de subsidieregeling op 3 februari 2021 tijdelijk sloot. Er was veel meer subsidie aangevraagd dan dat er aan budget in de regeling beschikbaar was. De sluiting van de regeling belemmerde onderhoudstrajecten die bij VvE’s lopen. OnderhoudNL heeft daarom contact opgenomen met RVO.

Vers van de pers

Er is weer voldoende budget vrijgemaakt om de aanvragen die VvE’s al gedaan hebben voor de SEEH-subsidie te honoreren, mits de aanvraag aan alle eisen voldoet natuurlijk. En daarnaast is er geld vrijgemaakt om de subsidieregeling in 2021 door te laten lopen. Deze informatie is vers van de pers. RVO gaat hierover nog communiceren.

 

Pand Wehl II

Na 84 jaar gevestigd te zijn in Ulft, zijn wij verhuisd naar Wehl (gem. Doetinchem) We hebben eind 2020 een nieuw pand betrokken op Industriepark A18 direct aan de snelweg A18.

Door de ruimere opzet zijn we nog beter in staat om plannen voor onze opdrachtgevers te ontwikkelen zodat onderhoud en isoleren geen last wordt maar een happening waar je met plezier naar uit kijkt.

 

Door het toepassen van duurzame materialen en de nieuwste technieken is het pand geheel energie neutraal. 

 

Ons nieuwe adres is:

Radonstraat 12

7031 GT te Wehl

 

Ons telefoonnummer is ongewijzigd gebleven: 0315-683707

 

Investeringssubsidie duurzame energie

 

Januari 2021

Per 1 januari 2021 is de SEEH voor woningeigenaren gesloten. Per 4 januari 2021 is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) verbreed met energiebesparende isolatiemaatregelen.Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren en zakelijke gebruikers subsidie aanvragen voor de aanschaf van een zonneboiler, een warmtepomp, aansluiting op een warmtenet en isolatiemaatregelen. Zakelijke gebruikers kunnen daarnaast in aanmerking komen voor kleinschalige windturbines en zonnepanelen.

Lees meer...
 

beslagen ramen met hart 1080x675

November 2020

Beslagen ramen bij dubbel glas

 

Mag dit?

Beslagen ramen zijn ’s ochtends in het voor- en najaar geen onbekend gezicht. U vraagt zich misschien af: ”Hoe kan dat nu? Ik heb toch HR++ of triple glas. Isoleren mijn kunststof kozijnen of aluminium kozijnen dan wel voldoende?”

Condensvorming tussen de ruiten, dus in de spouw, mag natuurlijk niet voorkomen. Hiervoor neemt u direct contact op met ons. Maar wat u misschien niet weet is dat beslagen ramen aan de binnen- of buitenzijde een normaal en natuurlijk verschijnsel zijn. Voor beide situaties is een duidelijke verklaring. Graag leggen wij u dit uit.

Lees meer...
 

Oktober 2020;

nieuwe collega

Voor onze nieuwe vestiging in Wehl zijn wij op zoek naar:

Schilders

Timmerlieden 

 

Wij bieden werkzaamheden in de regio

 

Ben jij de vakman/-vrouw of vorm jij een koppel/ploeg met een collega die wij zoeken?

Neem dan contact met ons op!

b.brouwers@rudiejansenschilders.nl

06-46 42 14 66

 

 

 

Klantvriendelijkheidsprijs Wonion 2018    uitreiking 20 maart 2019

Woensdag 20 maart 2019 ontving Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud de klantvriendelijkheidsprijs 2018 uit de handen van Barend Wassink van Wonion. Jaarlijks verkiest Wonion de meest klantvriendelijke aannemer/leverancier aan de hand van de informatie die zij van de huurders ontvangen. Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud is erg trots op deze erkenning. Deze erkenning zal zeker bijdragen om de motivatie voor een ultieme klanttevredenheid te bereiken. Daarnaast bedankt Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud Wonion voor het in hen gestelde vertrouwen om dit waar te maken. Uiteraard gaat er ook een grote dank uit naar de huurders van Wonion, zij stellen ons in de gelegenheid ons te laten doen wat we moeten doen om tot het beste resultaat te komen.

 

vve pand   

Ongeveer de helft van de VvE’s spaart te weinig. Dat kan leiden tot achterstallig onderhoud. Per 2018 wil de overheid VvE’s verplichten een reservering per jaar te doen voor onderhoud. Een kans voor u als VvE Belang label bedrijf !

Elke Vereniging van Eigenaren (VvE) moet een reservefonds hebben voor onderhoud. Bijvoorbeeld voor onderhoud aan de gevel, het dak of de liften. De leden van de VvE moeten er samen voor zorgen dat hierin genoeg geld gereserveerd wordt voor het onderhoud. Dit kan op twee manieren:

Meerjaren onderhoudsplan (MJOP)

Lees meer...
 

Achterhoek duurzaam verbouwen

Investeren in duurzaamheid loont!

Voor woningbezitters en huurders zijn er talloze mogelijkheden om prettiger en gezonder te wonen en
minder energie te verbruiken. Bij verbouw of renovatie, maar ook bij
nieuwbouwplannen is het verstandig daar rekening mee te houden. VerduurSaam,
richt je op de toekomst. Dat is in het belang van iedereen. Doe er uw voordeel mee en start vandaag nog.

Lees meer...
 

VGO Keur
Ondanks deze bijzondere economische tijden blijft Rudie Jansen Schilders &
Totaalonderhoud investeren in innovatie en kwaliteit.

Lees meer...
 
Eismas Schildersblad logo1 
In het Eisma's schilderblad van 19 maart 2013 (informatiebron voor de totale onderhoudsmarkt) stond een artikel over een project dat Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud momenteel uitvoerd in Doetinchem.
Wij voeren hier momenteel binnenonderhoud uit aan een schoolgebouw waar verschillende opdrachtgevers in zitten.

Naast Basisschool 't Prisma wordt het gebouw gebruikt door de basisscholen Dichterbij en Mozaiek. Verder heeft de Gemeente Doetinchem een gedeelte in beheer en is er een kinderopvang van Humanitas.
Lees meer...
 

Investeringssubsidie duurzame energie

 

Per 1 januari 2021 is de SEEH voor woningeigenaren gesloten. Per 4 januari 2021 is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) verbreed met energiebesparende isolatiemaatregelen.Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren en zakelijke gebruikers subsidie aanvragen voor de aanschaf van een zonneboiler, een warmtepomp, aansluiting op een warmtenet en isolatiemaatregelen. Zakelijke gebruikers kunnen daarnaast in aanmerking komen voor kleinschalige windturbines en zonnepanelen.

Voorwaarden

  • Kiest u voor 1 isolatiemaatregel, dan moet u daarna nog minimaal 1 andere maatregel nemen. Dat kan een ander type isolatiemaatregel zijn of u kunt kiezen voor een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet.
  • Als u HR++ glas en Triple glas combineert dan moet het totaal aantal m2 te vervangen glas opgeteld altijd minimaal 10m2 zijn. U ontvangt voor maximaal 45m2 subsidie. Het maximaal aantal m2 blijft hetzelfde als u bij HR++glas en Triple glas kiest voor een combinatie met kozijnpanelen of isolerende deuren, u telt het aantal m² dan bij het glas op.
  • Bij de toepassing van HR++ glas of Triple glas dan moet dit ter vervanging van bestaand glas zijn.
  • Bij de toepassing van Triple-glas is het verplicht om ook de kozijnen te vervangen door isolerende kozijnen.
  • Alle isolatiemaatregelen moeten zijn uitgevoerd in de bestaande thermische schil.
  • Kiest u bij het type isolatiemaatregel vloer- of bodemisolatie, spouwmuurisolatie of dakisolatie, voor het isolatiemateriaal lokaal gespoten PIR of PUR, dan moet dit zijn aangebracht met een HFK-vrij blaasmiddel.
  • De uitvoering is gedaan door een bouwinstallatiebedrijf zoals Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud. De uitvoering mag u niet zelf doen.
  • U vraagt maximaal 12 maanden na uitvoering van de eerste (isolatie)maatregel subsidie aan.
  • U heeft geen recht op subsidie als u al eerder een andere subsidie voor dezelfde type(n) isolatiemaatregel(en) heeft ontvangen.

Vraag de specialisten van Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud naar de voorwaarden die voor u gelden.

 

 

FSC certificaat
Op vrijdag 21 februari heeft er een jaarlijkse audit plaats gevonden met betrekking tot het FSC Certificaat. 
De audit werd uitgevoerd door certificerings instelling De&D Consult.

Lees meer...
 
De Af- erkenningsregeling heeft onlangs weer een periodieke administratieve en technische controle gehouden bij Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud. Hierbij worden zowel de administratieve taken als de technische zaken getoetst aan de normen. Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud is hier glansrijk doorheen gekomen.
Lees meer...
 

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2