Pand Wehl I

Rudie Jansen Schilders & Totaalonderhoud bestaat bijna 85 jaar en is sinds november 2020, na 84 jaar gevestigd te zijn geweest in Ulft, gevestigd in de gemeente Doetinchem. Dagelijks staan er tientallen medewerkers voor u klaar en voeren schilder-, glas- maar ook gevel- en dakisolatiewerkzaamheden uit in zowel onderhoud als nieuwbouw. Onze klantenkring bestaat uit corporaties,  institutionele beleggers, VvE's, overheid, bedrijven, aannemers maar zeker ook particulieren.

Ons bedrijf kent een platte organisatiestructuur. De directie is tevens eigenaar en erg betrokken bij het werk. De directie wordt verder ondersteund door de calculatie, administratie en teamleiders op de bouwplaats. Door deze platte structuur, brede vakkennis en ruime ervaring kunnen wij flexibel en doelgericht optreden in vrijwel elke situatie. Daarnaast hebben wij in ruime hoeveelheid steigermateriaal en hoogwerkers in eigen beheer, waardoor snel op nieuwe situaties kan worden ingespeeld.
 

Totaalonderhoud
Het werk van Rudie Jansen Schilders bestaat niet alleen uit traditioneel schilderwerk, zoals schilderen, behangen en glaszetten. We zijn een multifunctioneel bedrijf met specialisaties op een breed terrein. Zo is totaal onderhoud één van onze belangrijkste disciplines. Totaalonderhoud is naast schilderwerk ook het repareren of vervangen van kozijnen, ramen en deuren of delen hiervan. Zo kunt u bij ons terecht voor de gehele schil van uw vastgoed. Van vloer tot en met dak.

Energetische maatregelen
Naast het feit dat (te)veel energie gebruiken slecht is voor het milieu merkt iedereen dit ook direct in de portemonnee. Door een quickscan kunnen we snel in kaart brengen waar er energie verloren gaat. Door verschillende scenario's op te stellen kunnen we u laten zien welke maatregelen we kunnen toepassen om beperking van het energiegebruik te realiseren.   
 
Nieuwbouw en renovatie
Op het terrein van nieuwbouw en renovatie beschikken we over een afbouw- en afwerkingsteam welke is gespecialiseerd in renovatie en afwerking van woningen, winkel- of kantoorpanden etc. inclusief spack- spuitwerk, systeemplafonds, metal studwanden en vloeren. Het grote voordeel voor de opdrachtgever is dat hij tijdens de afbouw nog maar één aanspreekpunt heeft.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...