Naast het continueren van de huidige werkzaamheden zullen we de kwaliteit nog verder willen borgen. Daarnaast verwachten we dat het totaalonderhoud en het resultaatgerichte onderhoud een verdere vlucht zal nemen.

logo vgoWij willen hier als onderneming graag een voortrekkers rol in spelen. Met enkele van onze opdrachtgevers draaien we momenteel al verschillende Resultaat Gerichte Onderhoudsplannen. Om dit volgens een duidelijke en gestroomlijnde procedure te laten voorlopen, hebben we begin 2013 ons VGO certificaat behaalt.

Daarnaast verwachten we dat er in de toekomst veel minder plaats is voor een traditioneel schildersbedrijf. Een slag die wij reeds jaren geleden hebben gemaakt door van traditioneel schildersbedrijf de ontwikkeling te maken naar een Totaalonderhoudsbedrijf is wat ons betreft een goede geweest.

De aanwas van nieuwe instromers baart ons echter zorgen. Wij zullen dan ook veel energie blijven steken in het opleiden van vakmensen. Kort gezegd willen we ons dus verder ontwikkelen als partner voor het totaalonderhoud door inzet van kennis, ervaring en vakmanschap.

Te horen op Optimaal FM

spot1
spot2

Laatste nieuws

Open dag Schildersvakopleiding

Wordt jij onze nieuwe vakman of -vrouw. Ga dan zaterdag 22 januari 2022 naar de open dag van Schildersvakopleiding in Zutphen.

Lees meer...
Thomas Cox En Lise van Wijk Challenge Schilderen

01-07-2021 Thomas Cox en Lisa van Wijk, samen goed voor zo'n 200.000 volgers op Youtube en Instagram, gaan de challenge aan om te zien wie meer talent

Lees meer...